Фінальна версія iOS 14.2 принесла нові шпалери, емодзі і багато іншого

    113

    Компанія Apple випустила фінальну версію iOS 14.2 для своїх мобільних пристроїв, яка виправила помилки, підвищила продуктивність і принесла ряд нових функцій.

    Багато хто любить використовувати в повідомленнях смайли, тому вони будуть раді дізнатися, що в iOS 14.2 з’явилося 117 нових емодзі. Крім того, тепер iPhone, iPad, CarPlay, AirPods, HomePod і HomePod mini дозволяють відправляти короткі голосові повідомлення на інші пристрої. Для цього можна дати команду «Привіт, Siri, інтерком».

    З’явилася кнопка для швидкого запуску Shazam, після натискання якої відразу ж починається розпізнавання пісні. Додати можна через Установки> Пункт управління.

    Також Apple додала нові шпалери, які підтримують світлий і темний режим. Функція «Лупа» дозволяє заміряти відстань до предметів і людей за допомогою лідара в iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max.

    Додана підтримка шкіряного чохла при використанні зарядки MagSafe для iPhone 12. Виправлена помилка з чорним видошукачем камери, а також баг, через який клавіатура на екрані блокування могла не сприймати торкання.

    Розмір прошивки становить близько 1 ГБ.



    • інші новини