У мережу злили специфікації Moto G9 Power

    96

    Motorola один з «старичків», який стояв біля витоків мобілебудування і все ще намагається бути в строю. Правда про його смартфони говорять рідко і частіше з негативною риторикою через досить високі ціни на продукцію, а також не найоптимальніший набір характеристик. Зараз компанія готує до виходу Moto G9 Power з ємною батареєю і інформацією про смартфон поділився авторитетний ресурс Winfuture.

    За інформацією джерела, новинка базується на восьмиядерному чипі Snapdragon 662 в зв’язці з 4 Гб оперативної пам’яті. Смартфон Moto G9 Power запропонує флеш-пам’ять на 128 Гб, акумулятор ємністю 6000 мАг з підтримкою швидкої 20-ватної зарядки і IPS-дисплей діагоналлю 6,78 дюйма роздільною здатністю 1640х720 пікселів.

    Роздільна здатність фронтальної камери склала 16-мегапікселів і на тильній стороні встановили систему з трьох датчиків, які разом з LED-спалахом згрупували на майданчику квадратної форми. Головний датчик на 64 Мп зі світлосилою f/1.79 від Samsung, а ось роздільна здатність двох інших сенсорів невідома. Moto G9 Power отримав слот для двох SIM-карт, 3,5 мм роз’єм для навушників, порт USB Type-C і підтримку Bluetooth 5.0. Новинку повинні скоро представити і в Європі за неї можуть просити 250 євро.

    Джерело: winfuture



    • інші новини