Перші подробиці про Oppo Reno5

    128

    У червні вийшли Oppo Reno4 і Oppo Reno4 Pro, у вересні до них приєднався Reno4 SE і минулого місяця сімейство поповнилося Reno 4F. Тепер прийшло повідомлення, що компанія готується представити вже нове покоління смартфонів серії Reno.

    У базі даних TENAA з’явилася інформація про невідомий смартфон Oppo і деякими відомостями про нього поділився й інсайдер Digital Chat Station. Передбачається, що мова якраз і йде про майбутній Oppo Reno5. Серед відмінних рис новинки згаданий акумулятор ємністю 4200 мАг зі швидкою 65-ватною зарядкою і багатомодульна основна камера з датчиками 64 Мп + 8Мп + 2 Мп + 2 Мп. Важливо відзначити також те, що працювати смартфон буде під управлінням Android 11 з оболонкою ColorOS.

    Габарити корпусу гаджета склали 159,1х734х7,9 мм і його лицьову панель займе 6,43-дюймовий OLED-дисплей з частотою оновлення 60 Гц. В якості апаратної платформи новинка може отримати чип Dimensity 800U з тактовою частотою 2,4 ГГц і підтримкою 5G.

    Коли варто чекати анонсу Oppo Reno5, невідомо. Можна лише здогадуватися, що компанія не буде відкладати реліз в довгий ящик і представить смартфон до кінця нинішнього року.

    Джерело: gsmarena



    • інші новини