Samsung Galaxy Note 20 Ultra порадує користувачів цілим рядом інновацій

    121

    5 серпня шанувальники бренду Samsung чекають представлення нових пристроїв, серед них очікується і Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

    Як стало відомо, новий смартфон порадує користувачів цілим рядом інновацій. Серед них — нові можливості стилуса S-Pen, який за рахунок зниження часу відгуку до 9 мс забезпечить максимально реалістичне сприйняття. Активна співпраця з компанією Microsoft дозволила реалізувати в пристроях Samsung глибоку інтеграцію з додатками Microsoft. Так, при використанні S-Pen буде реалізована автоматична синхронізація з OneNote. Крім цього очікується, що в Galaxy Note 20 Ultra буде представлена бездротова версія DeX.

    Galaxy Note 20 Ultra 5G буде першим смартфоном, в якому буде реалізована оптимізація для використання ігор за допомогою онлайн-трансляції через Project xCloud. З xBox Game Pass понад 90 ігор будуть доступні на смартфоні через хмару, що зробить його портативною ігровою консоллю. Екран смартфона забезпечить динамічну зміну частоти в залежності від режиму використання і буде, як очікується, покритий склом Corning Gorilla Glass 7.

    Джерело: WinFuture



    • інші новини