Zoom побив всі рекорди і очолив App Store. Не встояв навіть TikTok

    127

    Додаток Zoom побив всі попередні рекорди за кількістю завантажень з App Store.

    Протягом останніх кількох місяців додаток для відеоконференцій Zoom стрімко набирає популярність, причому темпи зростання продовжують зберігатися.

    Як виявилося, додаток Zoom побив всі попередні рекорди за кількістю завантажень з App Store, включаючи дивовижний результат TikTok. Відповідно до недавнього дослідження Sensor Tower, у другому кварталі 2020 Zoom завантажили близько 90 млн раз тільки в США.

    У звіті Sensor Tower також говориться, що Zoom – далеко не єдиний додаток, який став дуже популярним на тлі пандемії і переходу багатьох на віддалену роботу/навчання. Стали більш популярними додатки для турботи про здоров’я та фітнесу, для бізнесу, а також різні освітні програми. А ось додатки для подорожей, спорту та навігації продемонстрували зниження кількості завантажень.

    Кількість завантажень програм у всьому світі досягла рекордного рівня в 37,8 мільярда лише в другому кварталу, що на 31,7% більше, ніж в минулому році. Кількість установок в App Store виросло на 22,6% до 9,1 мільярда, а в Google Play – на 34,9%, досягнувши 28,7 мільярда.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини