Названа дата виходу нового смартфона Realme з акумулятором на 6000 мАг

    102

    На офіційній сторінці компанії Realme в китайській соціальній мережі Weibo з’явився перший постер, за допомогою якого компанія підтвердила швидкий анонс смартфона, що є частиною нової лінійки.

    Сам тизер не розкриває ніяких характеристик, однак джерела вважають, що смартфон буде оснащений одинарною фронтальною камерою, яка буде врізана в активну область дисплея. Для виробника це не перший подібний смартфон, досить згадати лінійку Realme 6, в якій представлено кілька моделей.

    Крім того, новий пристрій буде підтримувати роботу в мережах п’ятого покоління, що останнім часом стає звичним навіть для недорогих телефонів.

    Іншими словами, мова не про Realme C15, який отримав каплевидний виріз в екрані під селфі-камеру. Цей смартфон оснащений акумуляторною батареєю ємністю 6000 мАг, представлять його вже 28 липня.

    Днями було оголошено, що компанія Realme вперше візьме участь у виставці в виставці IFA, яка щорічно проходить в Берліні. На заході очікується анонс суперфлагмана Realme X3 Pro з підтримкою технології швидкої зарядки UltraDart потужністю 125 Вт.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини