Цікаві деталі про EMUI 11 для смартфонів Huawei і Honor

    151

    За словами президента відділу програмного забезпечення Huawei доктора Вана Ченглу (Wang Chenglu), фірмова прошивки EMUI 11 буде випущена в третьому кварталі 2020 року.

    Технічні подробиці про нову оболонку поки що не розкриваються, проте Ван Ченглу підтвердив, що EMUI 11 буде заснована на розподіленій технології, яка дозволить значно поліпшити загальну продуктивність оболонки і зручність роботи з нею.

    Нова розподілена технологія EMUI 11 включатиме нові інтелектуальні функції і способи підключення до додатків. Розподілена технологія дозволить користувачам здійснювати відеодзвінки у форматі HD між кількома пристроями. Користувачі також можуть здійснювати аудіо- і відеодзвінки в будь-який час і в будь-якому місці. Якщо надходить вхідний дзвінок, користувачі зможуть відповісти через розумну колонку. Якщо це відеодзвінок, то його можна буде прийняти на телевізорі або навіть в автомобілів через мультимедійну систему. Також можна буде відправляти відео в реальному часі з дрона, щоб сім’я і друзі теж могли оцінити красиві пейзажі.

    Контентом зі смартфона можна буде ділитися за допомогою простого жесту перетягування. В цілому дисплей, камера, мікрофон і динамік пристрою будуть використовуватися більш активно і в більшій кількості сценаріїв.

    Оболонка EMUI 11 буде заснована на Android 11. Компанія не буде випускати HarmonyOS для смартфонів в цьому році.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини