Xiaomi випустила цікавий пристрій для автолюбителів, які часто заряджають смартфони

    94

    Ця зарядка сама «послабить хват» і віддасть смартфон, коли він вам знадобиться, або ж «розкриє свої обійми», коли ви вирішите зарядити його.

    Компанія Xiaomi випустила новий універсальний автомобільний зарядний пристрій, який підтримує бездротову зарядку потужністю 10 Вт.

    Новий бездротовий зарядний пристрій підтримує різні пристрої, тобто ви можете заряджати не тільки флагмани Xiaomi Mi 10 і Mi 9, але і Samsung Galaxy S10/S20 і навіть новий iPhone SE 2020.

    Універсальний бездротовий зарядний пристрій 10 Вт від Xiaomi починає працювати при наближенні смартфона на відстань близько 4 мм, тобто захисний чохол не стане великою проблемою, хоча більш ефективною зарядка буде для смартфонів без чохла. Гаджет оснащений електричними індукційними затискними кронштейнами з обох сторін для утримання телефону на місці.

    Крім того, автомобільний зарядний пристрій оснащений вбудованим інфрачервоним датчиком і мотором, який спрацьовує автоматично, коли смартфон перебуває в безпосередній близькості. Тобто ця зарядка сама «послабить хват» і віддасть смартфон, коли він вам знадобиться, або ж «розкриє свої обійми», коли ви вирішите зарядити його.

    Зарядний пристрій Xiaomi пропонується за ціною 18 доларів.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини