Ніякого iPhone 9 і iPhone 9 Plus. Прийде iPhone SE 2020

    226

    Останні дні навколо міфічних iPhone 9 і iPhone 9 Plus ходить чимало розмов. Одна з останніх чуток — анонс новинок вирішено не відкладати до літа і їх представлять 15 квітня. А вже 22 квітня їх можна буде придбати.

    Відомості про швидкий реліз новинок виглядають правдоподібно, а от настільки швидкий старт продажів викликає певний скепсис, з огляду на ті проблеми, які відчуває компанія через збої в роботі складальних фабрик в Китаї.

    Раніше вважалося, що iPhone 9 стане наступником iPhone SE, але сьогоднішнє повідомлення зруйнувало цю виставу. Так, джерела посилаються офіційний магазин Apple, де серед всього різноманіття аксесуарів були знайдені захисні скла Belkin InvisiGlass для iPhone 7, iPhone 8 і iPhone SE. Цікаво, що скло однаково підходить для екранів усіх трьох моделей. І дуже схоже, що мова йде про iPhone SE другого покоління, адже першого покоління плівка для iPhone 8 була б велика.

    Схоже, що Apple готується до анонсу смартфона, який цілком можуть назвати як iPhone 2020. Наявність універсальної плівки, яка зможе прикрити дисплей iPhone 8 і iPhone SE, підтверджує ті чутки, що новинка повторить риси «вісімки».

    Але найбільш загадково, чутки говорять про те, що старт продажів iPhone SE 2020 відбудеться вже завтра, 4 квітня. Так це чи ні, дізнаємося вже скоро. А також сподіваємося, що буде внесена ясність, які ж «бюджетні» iPhone компанія має намір випустити в цьому році.

    Джерела: slashgear9to5mac



    • інші новини