5 рецептів смачної солодкої випічки на Різдво з усіх куточків світу
В Україні Різдво асоціюється зі смачними пиріжками, кутею, узваром, а Новий рік — з салатиками і шампанським. Тим часом у різних країнах на свята...
Скільки можна зберігати продукти в морозилці – список
Скільки цей шматок м'яса лежить у морозилці? Рік? Може, він уже зіпсувався і його варто викинути? А ще масло залежалося!
Міністерство сільського господарства США пояснює, що...
Не борщем єдиним: сиро-винний гастрономічний туризм в Україні європейського рівня
Коли українці чують про «гастрономічний туризм» то різні країни викликають у них різні асоціації із відомими стравами. Це піца та паста в Італії, сир...
Салати з баклажанів: 15 рецептів, які розкриють смак овочів по-новому
Баклажани — універсальний овоч, який ідеально підходить для приготування салатів. У смаженому, печеному чи маринованому вигляді вони поєднуються з м’ясом, сиром, овочами, спеціями та...
20 найкрасивіших страв ресторанів світу (фото)
Сайт Food & Wine опублікував фото 20 найкрасивіших ресторанних страв. Здебільшого це вже навіть не їжа, а арт. Не можемо не погодитися, адже багато...
Азійська кухня: 5 простих рецептів для приготування вдома
Страви азійської кухні мають насичені смаки та можуть здатися складними у приготуванні. Насправді ж будь-яку страву можна приготувати і вдома, просто спочатку перейнятися звичаями...
Що приготувати на Старий Новий рік: рецепти смачних традиційних страв
Старий Новий рік 2018 святкують в ніч з 13 на 14 січня. Вечір напередодні Старого Нового року називають Щедрим, тому і святковий стіл повинен...
5 сезонних страв у квітні для приготування щодня
Овочі та зелень у квітні допомагають перетворити будь-яку страву на яскравий та свіжий витвір мистецтва. І довго стояти біля плити не треба: кожен молодий...
10 найцікавіших традиційних українських напоїв
Українських національних напоїв за старими народними рецептами налічується безліч. Роблячи огляд кожного з них, можна скласти цілу енциклопедію.
Ягоданка
Достеменно невідомо, коли з’явився цей напій, що...








