Салати з баклажанів: 15 рецептів, які розкриють смак овочів по-новому

Баклажани — універсальний овоч, який ідеально підходить для приготування салатів. У смаженому, печеному чи маринованому вигляді вони поєднуються з м’ясом, сиром, овочами, спеціями та...

5 варіантів куті для Святої вечері 24 грудня

Традиційно на Святвечір готують кутю — страву з цілих зерен пшениці, меду й маку. З часом інгредієнти змінюються в багатьох смаколиках: кутю на Святвечір...

Що приготувати з варених яєць після Великодня?

На Великдень у кожному домі з’являються десятки крашанок і писанок: після традиційних «боїв» яйцями, обміну подарунками й «волочільним» для хрещеників та рідних. Після веселощів...

Що приготувати під час Великого посту: прості й корисні рецепти

Пісні страви — це не тільки овочеві салати та каші, бо навіть харчування з обмеженнями має бути різноманітним і збалансованим. Готуйте різні супи, додайте...

Консерви та сублімована їжа: що краще зберігати під час блекауту?

Готуючи нас до надзвичайних ситуацій, ніхто насправді не пояснює, як жити в довгостроковій перспективі. Одна така проблема, що зачіпає кожного українця зараз - це...

Октоберфест 2016: все, що ви повинні знати про фестиваль (і бачити...

Подробиці грандіозного традиційного фестивалю Октоберфест. Напевно ви не раз чули про фестиваль Октоберфест. Мабуть, ви хотіли б там побувати - саме в Мюнхені, столиці цього...

Смачні страви для приготування в листопаді: з хурмою, редькою, гарбузом та...

Оком не встигли змигнути, а за вікном уже попадало усе листя, час діставати пуховик і пити гарячий чай, аби зігрітися? Під час холодів, дощів...

Як приготувати щось поїсти, щоб нічого не готувати

У кожного з нас бувають моменти, коли потрібно щось поїсти негайно, але зовсім не хочеться стояти на кухні. Секрет успішного виходу з такої ситуації...

Що приготувати з сезонних продуктів у лютому?

У лютому ще не знайдете свіжих овочів та українських фруктів, але це не привід «закинути» збалансоване харчування. Буряк, капуста, морква, селера й інші коренеплоди,...