Що приготувати у січні? 5 варіантів страв із сезонними продуктами
Навіть якщо ви не захоплювалися кулінарією, в січні — саме час творити! У зимовий період багато хобі недоступні, а приготування вечері чи обіду підніме...
Домашнє печиво до кави: 4 рецепти, які підкорять ваше серце
Домашнє печиво — це простий, але дуже смачний десерт, який підходить для чаювання та перекусу, подобається дітям і дорослим. Щоб пригостити близьких чимось смачненьким,...
10 рецептів домашнього лимонаду: варто встигнути приготувати влітку
У літку треба ловити та встигнути насолодитися всіма перевагами сезону: позасмагати, купатися в річці чи з’їздити на море, погуляти вночі та посмакувати прохолодними коктейлями...
Як приготувати соковиту гуску в духовці: 5 оригінальних рецептів та секрети...
Розповімо, як вибрати, замаринувати і правильно запекти цілу гуску, щоб м'ясо було м'яким, а скоринка хрустка.
Гуска відрізняється від іншої птиці товстою шкірою, «важкими» кістками...
Ресторація середньовічної кухні «Тлустий Гусак», м. Львів
Львів завжди зустрічає нас багатством смаків і неймовірними видовищами. Ніжний шоколад, запашна кава, бігос, штруделі і шніцелі - кожен, навіть самий недосвідчений турист знає, де...
Топ-7 страв, які можна приготувати на Спаса
У серпні українці відзначають одразу три православних свята: медовий, яблучний і горіховий Спас. Оскільки всі вони мають символічні кулінарні елементи, не складно здогадатись, що...
13 маловідомих фактів, що змусять вас наново захопитися українською традиційною кухнею
Борщ, вареники, сало — три кити, на яких тримається уявлення всього світу про українську кухню. Так, це дійсно її важливі елементи, про які важко...