Сезонне меню у червні: 5 страв, які варто приготувати для родини
Свіжа зелень, овочі, перші полуниці й румбарбар (ревінь) — усе, що треба для щастя! Принаймні, для щасливої вечері або обіду. У червні радимо не...
Сезонні продукти квітня та рецепти страв із ними
У квітні нам тільки й залишається, що підтримувати свій імунітет, спраглий до активного способу життя та свіжого повітря. Один із кращих способів підтримувати хороше...
Добірка рецептів на Масницю: що готувати окрім млинців
Масниця, або ж Колодій — це давнє українське свято, яке припадає на той же тиждень, що і російська Масляна. Проте, це дві різні події,...
Як заморозити свіжі трави на зиму? 4 прості способи
Напевно, найбільш відомий метод заготувати трави на зиму - їх засушити. Хоча сушіння не завжди зберігає запах трав, який ми так любимо. А для трав з...
Харчування під час посту: кращі рецепти та поради
Настав час Різдвяного посту, який накладає обмеження на вживання продуктів рослинного походження. Тож якщо ви збираєтесь дотримуватись його у цьому році — слід правильно...
Ресторація середньовічної кухні «Тлустий Гусак», м. Львів
Львів завжди зустрічає нас багатством смаків і неймовірними видовищами. Ніжний шоколад, запашна кава, бігос, штруделі і шніцелі - кожен, навіть самий недосвідчений турист знає, де...
В похід з пікніком: 5 незвичайних страв, які можна приготувати на...
Для когось пікнік — це мівіна, консерви й бутерброди. В більш заморочливих випадках — шашлики й запечена у вугіллі картопля. Усе це теж буває...
Як смажити сосиски: 10 простих ідей
Сосиски люблять і дорослі, і діти, особливо якщо вони якісні та правильно приготовані. У сезон пікніків це особливо актуально: їх зручно брати з собою...
Три простих способи засолити сало: рецепти від Євгена Клопотенка
Сало це частина традиційної української закуски, яку готують в кожному домі. Господині знають безліч рецептів цієї страви.
Український шеф-кухар Євген Клопотенко вирішив поділитись з підписниками...