Сезонне меню у червні: 5 страв, які варто приготувати для родини

Свіжа зелень, овочі, перші полуниці й румбарбар (ревінь) — усе, що треба для щастя! Принаймні, для щасливої вечері або обіду. У червні радимо не...

Сезонні продукти квітня та рецепти страв із ними

У квітні нам тільки й залишається, що підтримувати свій імунітет, спраглий до активного способу життя та свіжого повітря. Один із кращих способів підтримувати хороше...

Добірка рецептів на Масницю: що готувати окрім млинців

Масниця, або ж Колодій — це давнє українське свято, яке припадає на той же тиждень, що і російська Масляна. Проте, це дві різні події,...

Як заморозити свіжі трави на зиму? 4 прості способи

Напевно, найбільш відомий метод заготувати трави на зиму - їх засушити. Хоча сушіння не завжди зберігає запах трав, який ми так любимо. А для трав з...

Харчування під час посту: кращі рецепти та поради

Настав час Різдвяного посту, який накладає обмеження на вживання продуктів рослинного походження. Тож якщо ви збираєтесь дотримуватись його у цьому році — слід правильно...

Ресторація середньовічної кухні «Тлустий Гусак», м. Львів

Львів завжди зустрічає нас багатством смаків і неймовірними видовищами. Ніжний шоколад, запашна кава, бігос, штруделі і шніцелі - кожен, навіть самий недосвідчений турист знає, де...

В похід з пікніком: 5 незвичайних страв, які можна приготувати на...

Для когось пікнік — це мівіна, консерви й бутерброди. В більш заморочливих випадках — шашлики й запечена у вугіллі картопля. Усе це теж буває...

Як смажити сосиски: 10 простих ідей

Сосиски люблять і дорослі, і діти, особливо якщо вони якісні та правильно приготовані. У сезон пікніків це особливо актуально: їх зручно брати з собою...

Три простих способи засолити сало: рецепти від Євгена Клопотенка

Сало це частина традиційної української закуски, яку готують в кожному домі. Господині знають безліч рецептів цієї страви. Український шеф-кухар Євген Клопотенко вирішив поділитись з підписниками...