12 найкращих продуктів, якими можна з користю смакувати зранку
Ви могли чути, що сніданок – не обов'язкова для кожного річ. Що краще взагалі його пропустити, ніж з'їсти зранку нездорову їжу. Все так.
Але також правдою є...
5 рецептів паски для тих, хто готує її вперше
Великодні паски — це найголовніший елемент святкового столу. Хтось звик купляти їх у магазині, хтось замовляти в кондитерських, а комусь паски готує мама чи...
Смак осені: 5 страв з гарбуза для смачних осінніх вечорів
У всій Європі останні декілька років дедалі популярнішою стає тенденція приготування страв не з екзотичних продуктів, а з локальних. Тобто тих, які ростуть у...
10 українських страв, які варто приготувати на Новий Рік
Традиційне українське застілля — поступово змінювалось і зараз готується за старим зразком лише через бажання відтворити минуле. Святкові страви найцікавішими були під час зимових...
З чим готують вареники на Святвечір, та що символізує начинка
Існує така традиція — готувати вареники із передбаченнями у новому році. Хтось готує їх на старий Новий Рік, а хтось на Святий вечір 6...
35 страв із різних країн світу, які варто спробувати кожному
На сайті Quora вирішили провести опитування на тему: «Якби у вас була можливість спробувати страву в кожній країні світу, щоб ви вибрали?». Користувачам потрібно...
11 продуктів, термін придатності яких прямує до нескінченності
Ви колись замислювалися, яку їжу можна відвезти на дачу або поставити до шафи і забути на декілька років? З яких продуктів можна зробити «недоторканний...
5 традиційних українських рецептів, незамінних взимку страв
Після Водохреща залишається декілька тижнів до початку Великого посту, тож саме у цей морозний час, українці могли раніше побалувати себе найрізноманітнішими гарячими стравами. Пропонуємо...
Сезонна страва: рецепт гарбузової каші від Євгена Клопотенка
З приходом холодної осені хочеться приготувати традиційну сезонну страву. Шеф-кухар нагадує рецепт гарбузової каші родом з дитинства.
Український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко поділився неймовірним...