15 свіжих ідей, які надихнуть на оновлення інтер’єру власної кухні

17993

Габарити кухонь більшості наших співвітчизників залишають бажати кращого. Крихітні приміщення, у яких і розвернутися ніде. Однак, це зовсім не означає, що господарям не хочеться перевтілити цю кімнату. На щастя, сучасні дизайнери пропонують чимало варіантів перетворення кухонь. Ми зібрали 15 найсвіжіших ідей.

1. Графіт і золото

Приголомшлива кухня, в якій дивним чином вдалося поєднати простоту графіту і розкіш золота. В якості додаткової деталі дизайнери використовували ще одну фактуру – мармур. Його можна помітити у зоні фартуха і на підлозі.

2. Індустріальний стиль

Стильна сучасна кухня з елементами індустріального стилю, які простежуються в дизайні шафок і цегляній стіні, а врівноважуються світлими меблями у класичному сучасному стилі.

3. Затишний харчоблок

Світла і дуже затишна кухня з білими стінами, світло-сірими класичними шафками, яскравим фартухом із керамічної плитки і чарівним висувним диваном, прихованим під підвіконням.

4. Геометричний мінімалізм

Суперсучасний інтер’єр кухні, оформленої в стилі мінімалізм, родзинкою якої стали геометричні принти і яскраві шестикутні полиці.

5. Яскравий лофт

Зверніть увагу на цю яскраву кухню відкритого типу з сірим кухонним гарнітуром, грубою цегляною стіною, яскравими жовтими стільцями і деталями зі світлого дерева.

6. Акцентний центр

Ця вузька кухня просто розквітла завдяки грамотно підібраним і розставленим акцентам: чорно-білій дрібній плитці, що переходить з підлоги на стіну, великій люстрі і ефектному підсвічуванню полиць.

7. Нова класика

Лаконічний кухонний гарнітур з дерева і скла, масивний круглий стіл, м’які стільці приємного бузкового відтінку і ефектна помітна люстра – все це останні тенденції сучасного класичного інтер’єру кухні.

8. Димка

Нестандартна кухня, в якій дивним чином вдалося поєднати коричневі шафи і різні відтінки синього.

9. Елегантність

Білі гладкі фасади вбудованих шаф, фартух, стилізований під сірий мармур, лаконічні світильники і обідня зона, представлена ​​дерев’яним столиком і м’якими стільцями кольору попелястої троянди. Так, безперечно, ця кухня – справжнє втілення елегантності.

10. Контрасти

Стильна кухня, в інтер’єрі якої дизайнери використовували принцип контрастів. Білі меблі виглядають дуже ефектно на тлі глянцевого фартуха кольору темного дерева.

11. Крихітна кухня

Маленька кухня, оформлена переважно в нейтральних бежевих відтінках, з кутовим гарнітуром і невеликою барною стійкою біля вікна.

12. Світла сторона

Світла і дуже затишна кухня, умовно розділена на дві зони: робочу з глянцевим гарнітуром і обідню з круглим столом і стільцями з прозорого пластика.

13. Лимонна насолода

Стандартна невелика кухня з білими стінами, класичними дерев’яними шафами і безліччю дрібних деталей яскравого лимонного відтінку, які задають тон всьому простору.

14. Грифельний фартух

Грифельний фартух – ця завжди відмінна ідея, якщо в інтер’єрі не вистачає жвавості і акцентних деталей.

15. Рожева пудра

Вишукана кухня з класичним гарнітуром вишуканого рожевого відтінку, фактурним сірим фартухом і класичною білою плиткою на стінах.