Найкращі спа-курорти Європи

1440

У Європі перебуває велика кількість спа курортів, які пропонують відвідувачам чудові послуги та широкий асортимент методів лікування і релаксації. Нижче пропоную Вам помилуватися на 5 найкращих спа-курортів Європи, які повинен відвідати кожен мандрівник, зацікавлений у своєму здоров’я і довголіття.

1. Welness Schalber

Найкращі спа-курорти Європи (2)

Ми вже писали про кращі спа-курорти світу, тепер же приділимо увагу європейським спа. Почнемо з резиденції Welness Schalber, розташованої в невеликому містечку Серфос в австрійському Тіролі. Цей курорт подає своїм відвідувачам п’ятизіркові зручності з міжнародним стандартом послуг і способів оздоровлення та релаксації. Вам запропонують десятки видів всіляких масажів, спа-процедур, відвідування саун і лазень, термальних басейнів і багато іншого.

Найкращі спа-курорти Європи (1)

2. Les Fermes De Marie.

Цей курорт розташований прямо в серці французьких Альп і є чимось більшим, ніж типовий Спа-готель. Відпочиваючі мають шанс покататися на лижах або відправитися на прогулянку милуючись дивовижною природою. Повернувшись їх чекають усілякі масажі і омолоджуючі обгортання тіла. Тут використовується косметика, зроблена з місцевих гірських рослин.

3. Спа-курорт Елізіум Біч.

Морський курорт Елізіум – один з кращих спа на Кіпрі, який пропонує гостям зняти стрес і розслабитися. Можна відпочивати і загоряти на пляжі, після чого повернутися в готель і відчути на собі всю красу оздоровлюючих і омолоджуючих спа процедур. Це місце розташоване біля знаменитої пам’ятки – гробниці королів, тому його дуже легко знайти.

4. Терме ді Сатурна.

Terme Di Saturnia в Тоскані – один з кращих спа-курортів Європи. Готель розташований в самому серці Тоскани і представляє своїм гостям велику кількість процедур, масажів і методів лікування. Перебуваючи тут неможливо не насолоджуватися чудовою погодою та сценічної красою області, при цьому приводячи свій організм в порядок за допомогою процедур.

5. Курорт Тернберрі.

Turnberry Resort знаходиться в Шотландії. Тут гості зможуть насолоджуватися не лише традиційним шотландським гостинністю, але й нескінченної турботою досвідчених масажистів і спа-процедур найвищого класу. В добавок можна зайнятися оглядом визначних пам’яток Шотландії і відвідати безліч полів для гольфу, розташованих в окрузі.

Звичайно ж, у Європі існує величезна кількість спа-курортів, про багатьох з яких ми будемо розповідати Вам в майбутньому.