WhatsApp вводить популярну функцію, яка спростить життя багатьом користувачам

    66

    WhatsApp запустить функцію, яка дозволяє користувачам обмінюватися файлами один з одним без підключення до Інтернету.

    Експерти кажуть, що вже тривалий час WhatsApp розробляє функцію, яка дозволяє користувачам обмінюватися файлами без підключення до інтернету, аналогічно AirDrop від Apple. Спочатку функція тестувалася на Android, але тепер вона стане доступною і власникам iPhone. Про це пише новинний сайт 9to5Mac.

    За даними WABetaInfo, в останній бета-версії WhatsApp для iOS, доступної через TestFlight, з’явилася функція Nearby Share (Загальний доступ поблизу). За допомогою цієї функції користувачі зможуть бездротово обмінюватися фотографіями, відео та документами з людьми, що знаходяться поруч, з використанням наскрізного шифрування. Однак через особливості iOS ця функція працюватиме трохи інакше для користувачів iPhone.

    На відміну від Android-версії WhatsApp, яка може автоматично виявляти прилеглі пристрої, користувачам iPhone потрібно просканувати QR-код для початку обміну файлами.

    Приємною особливістю функції “Nearby Share” є можливість обміну файлами між пристроями на iOS та Android, що спростить передачу даних між користувачами різних платформ.



    • інші новини