Тепле “бабине літо” : синоптики обіцяють сухий і сонячний день 6 вересня

    19

    Сьогодні, 6 вересня, українці можуть насолодитися ще одним теплим і сухим днем. Синоптики обіцяють комфортну погоду без дощів та порівняно теплі температури.

    За даними синоптика Наталки Діденко, 6 вересня Україну очікує суха та помірно тепла погода. Протягом дня температура коливатиметься від +24 до +29 градусів, що забезпечить комфортні умови для відпочинку на відкритому повітрі. Вночі очікується прохолода, з температурою від +12 до +19 градусів.

    “Східний та південно-східний вітер додасть свіжості, з поривами до 15-20 м/с,” — зазначила Діденко.

    У столиці 6 вересня також обіцяють суху та сонячну погоду. Температура повітря вдень досягне +27 градусів. Як повідомляє синоптик, істотних змін у погодних умовах найближчим часом не очікується, тому кияни можуть розраховувати на продовження м’якого “бабиного літа”.

    Кінець серпня приніс Україні неочікувану спеку, яка продовжилася і на початку вересня. Наприклад, 3 вересня у кількох регіонах було встановлено дев’ять температурних рекордів. Водночас синоптики прогнозують, що незабаром в Україну прийде похолодання, але його точна дата постійно змінюється через продовження теплих умов вдень.

    Нічні температури вже починають поступово знижуватися, що є першою ознакою наближення осіннього холоду.



    • інші новини