Сергій Жадан запустив “Радіо Хартія” разом із бригадою НГУ “Хартія”

    146

    Український письменник, поет та волонтер Сергій Жадан, який приєднався до 13-ї бригади НГУ “Хартія”, 24 липня у своєму Facebook анонсував перший ефір “Радіо Хартія”.

    “Друзі, ми чекали, коли ви прокинетеся, і ось ми в першому ефірі “Радіо Хартія”, “Добрі новини з Дикого Поля”. Наша мандрівна шхуна-студія запливла в один із харківських двориків, тож ми гортаємо карти австрійського генштабу, рухаємося згідно/відповідно й уточнюємо, що ти знаєш про [співака Іво] Бобула,” – повідомив Жадан.

    У першому ефірі Жадан відрекомендував гостей: Ігоря Оболенського, командира 13-ї бригади НГУ “Хартія”, музиканта й художника Мар’яна Пирога (Пирожка) та парамедикиню Тайру. Вони разом обговорювали актуальні питання та ділилися своїми думками.

    Сергій Жадан наголосив, що радіо створено спільно із 13-ю бригадою НГУ “Хартія”. Також він вказав на сайт “Радіо Хартія” та посилання на акаунти радіо на YouTube, Instagram і Facebook, де можна знайти більше інформації та слухати ефіри.

    Таким чином, “Радіо Хартія” стає новою платформою для обговорення важливих тем та новин, залучаючи до ефірів цікавих гостей і створюючи унікальний контент для слухачів.



    • інші новини