Часу для оновлення даних у ТЦК обмаль: що варто знати військовозобов’язаним

    416

    Часу для оновлення військово-облікових даних у ТЦК залишається небагато — трохи більше двох тижнів, і терміни продовжувати не планують.

    Про це на брифінгу розповів член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський. Він зазначив, що з моменту набрання чинності нового закону вже 2,3 мільйона українців оновили свої дані. “Динаміка, яку ми спостерігаємо, позитивна. Більше ніж місяць минуло з моменту набрання чинності цього закону, і вже 2,3 млн громадян оновили свої персональні дані“, — сказав він.

    Веніславський підкреслив, що зі зняттям страхів перед додатком “Резерв+” процес може стати ще ефективнішим. “Пропускна здатність системи дозволяє обробляти набагато більше інформації одночасно”, — підкреслив він, додавши, що терміни оновлення не продовжать. “Наразі потреби в продовженні 60-денного строку оновлення даних немає”, — підсумував він.

    Нагадаємо, що 18 травня набув чинності новий закон про мобілізацію, згідно з яким військовозобов’язані від 18 до 60 років повинні оновити облікові дані до 16 липня 2024 року.



    • інші новини