Сірі, сині та золоті: хто і за що отримає нові кольорові галочки Twitter

    115

    Нові різнокольорові галочки у Twitter з’являться вже у п’ятницю 2 грудня. Їх колір залежатиме від типу облікового запису.

    Ілон Маск, придбавши соціальну мережу Twitter, продовжує запроваджувати нові правила. Вже з п’ятниці, 2 грудня, у Twitter користувачі побачать сині, сірі та золоті галочки верифікації.

    Про це повідомив Ілон Маск у своєму Twitter.

    Колір кожної галочки зберігатиме у собі інформацію про власника. Золоту галочку присвоять обліковим записам великих компаній, сірий колір буде виділено урядовим організаціям, а синю галочку традиційно отримають приватні особи, незалежно від їх популярності.

    Ілон Маск пояснив, що просто неможливо монетизувати популярність людини, оскільки «кордони популярності людини надто суб’єктивні».

    Галочки мають бути дуже інформативними, вважає Маск. Також користувачі матимуть можливість отримати додатковий бейдж, що фіксує їхню діяльність у певній організації. При цьому перевірка особи проводитиметься в ручному режимі персоналом Twitter. Вони пізніше роз’яснять всі деталі нововведення з галочками.

    Епопея з галочками верифікації в мережі Twitter розпочалася два тижні тому, коли Маск запустив оновлену передплату Twitter Blue. Головною фішкою тоді стала “синя галочка” поряд з ім’ям користувача, яка до цього видавалася лише важливим персонам та компаніям після проходження верифікації.

    Джерело: twitter.com