iPad Pro 2021 і Magic Keyboard представлять наступного тижня

    74

    Презентацію міток AirTags відкладуть на більш пізній час.

    Як повідомляє китайське видання Mydrivers, компанія Apple представить нові апаратні новинки, серед яких буде новий планшет iPad Pro, наступного вівторка, 13 квітня.

    В ході онлайнової пресконференції буде представлений не тільки новий планшет iPad Pro, але і клавіатура Magic Keyboard, а ось презентацію міток AirTags, за чутками, відкладуть на більш пізній час.

    Очікується, що нові планшети iPad Pro будуть оснащені новітньою однокристальною системою Apple A14X, яка по продуктивності буде на рівні мобільної платформи Apple M1, що дебютувала в кінці минулого року в нових MacBook і Mac mini.

    Також в планшеті очікується поліпшена камера, при цьому дизайн і габарити iPad Pro залишаться колишніми. Згідно з чутками, планшет отримає дисплей mini-LED діагоналлю 12,9 дюйма, яка буде яскравішою і контрастнішою, ніж екран попереднього iPad Pro.

    Нарешті, нові iPad Pro отримають роз’єм Thunderbolt, який дозволить підключати монітори, зовнішні накопичувачі та інші периферійні пристрої, при цьому по швидкості він буде набагато швидший, ніж USB-C



    • інші новини