Sony випустить ще потужнішу версію Sony Xperia 1 II

    659

    Японці Sony вирішили прокачати і без того крутий Sony Xperia 1 II.

    На початку цього року Sony представила флагманський пристрій Xperia 1 II. Сьогодні ж флагман компанії пройшов новий тест в GeekBench, де виявилося, що компанія підготувала нову версію.

    Під новим варіантом пристрою ми маємо на увазі той же Xperia 1 II, тільки з 12 ГБ оперативної пам’яті. Досі ми бачили варіант з 8 ГБ оперативної пам’яті. З огляду на появу смартфона на такому великому ресурсі, можна бути впевненим, що новий варіант з’явиться на полицях магазинів зовсім скоро.

    Xperia 1 II з 12 ГБ оперативної пам’яті набрав 908 балів в одноядерному тесті і 3387 – в багатоядерному. Для порівняння, смартфон з 8 ГБ оперативної пам’яті набрав 895 балів в одноядерному тесті і 3225 балів — в багатоядерному.

    В іншому смартфон буде мати ті ж характеристики. Серцем пристрою є чипсет Snapdragon 865, а допомагає йому графічний прискорювач Adreno 650. Крім 12 Гб оперативної пам’яті, новий пристрій запропонує 256 Гб сховища, яке за бажання можна буде розширити за допомогою microSD-карти.

    Нова версія флагмана повинна вийти в офіційний продаж в декількох країнах в наступну п’ятницю, 30 жовтня. Оцінюватися вона буде в $1170.

    Джерело: GSMArena



    • інші новини