Harley-Davidson вривається на ринок електровелосипедів зі стильною новинкою

    128

    Відомий виробник раптом вирішив підкорити новий для себе ринок. Хоча, звичайно, мова про двоколісний транспорт.

    Гігант ринку мотоциклів Harley-Davidson вирішив дати фанатам відпочити від неймовірно потужних і крутих байків заради релізу чогось більш скромного, але не менш значущого. Мова йде про електричний велосипед, представлений дочірнім брендом компанії – Serial 1 Cycle Company. Власне, одна тільки назва вказує на перший мотоцикл, випущений Harley-Davidson в 1903 році. І щоб моментально привернути увагу аудиторії і трохи зіграти на почуттях ностальгії, виробник вирішив першу свою новинку представити в дизайні, що сильно нагадує той самий мотоцикл 1903 року – схожих елементів дизайну дійсно багато.

    Новий електромотоцикл виконаний в стилі ретро, що для 2020 року — велика рідкість. Більшість виробників намагаються йти в ногу з часом або експериментують з інноваційним дизайном, тоді як у велосипеда Serial 1 велика і досить товста чорна рамка, прикрашена хромованими елементами, білі шини з чорними дисками, стильне сідло з натуральної шкіри на великих пружинах. Все в зовнішності даного велосипеда вказує на те, що він прилетів на ринок прямо з початку минулого століття. Видають сучасність продукту хіба що гальма — таких технологій в ті часи явно не було.

    На жаль, представники Harley-Davidson вирішили розповісти лише про дизайн свого велосипеда, тоді як детальної інформації про характеристики новинки, потенціал, вартість, вагу і дату старту продажів немає. Звичайно, сумнівів у тому, що це буде дорогий і ексклюзивний електричний велосипед, теж не виникає — виробник явно не планує робити Serial 1 масовим продуктом, так що можна готувати себе до шокуючого цінника. Більше інформації виробник пообіцяв розповісти 16 листопада.



    • інші новини