Як пофарбувати крашанки: 9 цікавих ідей для фарбування натуральними барвниками (Інфографіка)
Зовсім не обов'язково на Великдень фарбувати яйця промисловими барвниками, які часто забарвлюють не тільки шкарлупу, а й білок. Як пофарбувати крашанки натуральними фарбниками на...
8 рецептів оригінальних холодних закусок на Новий рік. Вони будуть нарозхват!
Холодні закуски – це страви, які доречні на будь-яке свято. Їх легко та швидко готувати, зробити можна з різних інгредієнтів, навіть із найпростіших. Підібрали...
7 рецептів гарячих супів, які зігріють вас взимку
Поки всі асоціюють холод і мряку з глінтвейном і какао, ми пропонуємо готувати смачні зупи! Миска гарячого супу — те, що точно зігріє, наситить...
Автентичний рецепт борщу на буряковій заквасці 1830 року: чим він відрізняється...
Борщ – це особлива українська страва, яка є невіддільною частиною нашої гастрономічної культури. За сотні років його рецепт зазнав численних трансформацій.
Нещодавно на гастро-історичному каналі...
Актуально: 6 українських традиційних холодних страв
Ось уже і підійшла літня пора зі спекотними днями. У такий час — зовсім не хочеться їсти гарячий суп чи печеню. Навпаки, багато хто...
Що має бути на столі у Святвечір: 12 українських страв
На Святвечір, 24 грудня (6 січня за юліанським календарем), у переддень Різдва — на святковому столі має бути 12 страв. Від наших мам та...
Салати з баклажанів: 15 рецептів, які розкриють смак овочів по-новому
Баклажани — універсальний овоч, який ідеально підходить для приготування салатів. У смаженому, печеному чи маринованому вигляді вони поєднуються з м’ясом, сиром, овочами, спеціями та...
12 традиційних українських страв, що мають бути на столі у Святвечір
Одна із найдавніших українських різдвяних традицій — це Свята Вечеря 24 грудня (6 січня за юліанським календарем). Як правило, на столі у цей вечір...
5 цікавих оригінальних рецептів великодньої паски
Паска — це традиційна європейська випічка, яку роблять до Великодня у багатьох країнах. Та не те що в межах держав чи регіонів, але й...