10 найочікуваніших серіалів листопада: «Венздей», «Корона», «Король Талси» та інші новинки

3643

У листопаді бажання закутатися в плед, взяти какао й ввімкнути серіал переважує над вечірніми прогулянками й розвагами. Надворі все частіше йде сніг, тож погоду й гарний настрій треба створювати вдома самостійно, навіть попри обстріли московитів. Улюблений серіал чи нова стрічка допоможуть вам у цьому! Але і про допомогу ЗСУ не варто забувати, саме від них саме зараз залежить майбутнє нашої держави.

Десятка листопадових новинок 2022 року — мікс фантастики, містики, життя історичних постатей і міфічних створінь. Обирайте свій жанр і збережіть добірку, щоб не проґавити дату перших серій!

1. «Молоді монархи» (“Young Royals”),  2 сезон, 1 листопада

Продовження драми від Netflix про принца Вільгельма, підліткові проблеми й відмінності життя королівської родини та звичайних людей. Принц переводиться до нової елітної школи-інтернату, де навчається його старший брат. У новій школі його чекають пригоди, закоханість, переосмислення себе. Королівська родина втратить старшого сина Еріка, й тепер Вільгельм має прийняти роль спадкоємця престолу.

2. «Титани» (“Titans”), 4 сезон, 3 листопада

У всесвіті DC чергове поповнення. Молоді супергерої на чолі з Діком Грейсоном продовжать боротьбу зі злом. Рейвен, Старфайр, Бітсбой та Робін протистоять суперзлодіям Лексу Лютору, Джинкс, яка керує природними елементами, та Культу Крові. На нас чекають 12 епізодів однієї з найкращих історій за коміксами DC.

3. «Маніфест» (“Manifest”), 4 сезон, 4 листопада

Наближається фатальна дата для пасажирів містичного рейсу 828. Кілька років тому пасажири зникли на 5 років і повернулися з надзвичайними здібностями. Пасажири чують голоси, які наказують діяти, й намагаються спокутувати гріхи. У четвертому сезоні ми познайомимося з історіями різних пасажирів та дізнаємося про розслідування інциденту. Заключна частина складатиметься із 20 серій, а завдячуємо її появою Netflix, адже в NBC вирішили закрити серіал після перших трьох сезонів.

4. «Англійка» (“The English”), 11 листопада

Аристократка Корнелія Лок відправляється на Дикий Захід, аби заспокоїти душу й помститися за свого сина. Серед ковбоїв та вбивць у 1890 році складно вижити, й тендітна дівчина знаходить напарника та провідника Ілая. Жінці, яка виросла в любові й аристократичній родині, доведеться змінити себе, щоб вижити на цій землі з власними правилами.

5. «Корона» (“The Crown”), 5 сезон, 9 листопада

Новий сезон серіалу про королеву Єлизавету II та різноманітні подробиці її життя. У 5 сезоні монаршу родину чекає неспокійне життя, розлучення дітей і найскладніший період в їх історії. Війна між принцесою Діаною та принцом Чарльзом здивує всіх, адже на перший погляд родина дуже щаслива та зразкова.

6. «Король Талси» (“Tulsa King”), 13 листопада

Лідер нью-йоркської мафії Генерал після 25 років ув’язнення виходить на волю та одразу починає збирати нову кримінальну мережу в містечку Талса. Колись головний герой без проблем захоплював чужі бізнеси, знищував конкурентів та провертав неймовірні злочини. Зараз він втратив владу й Талса — скоріше місце заслання. Але Генерал не збирається здаватися, бо програвати він не звик. У головній ролі зіграє Сильвестр Сталоне, який навіть у поважному віці здатен зніматсия в бойовику!

7. «1899», 17 листопада

Європейські мігранти вирушають з Лондона на кораблі й прагнуть потрапити до Нью-Йорка й почати нове життя. Однак, на екіпаж і пасажирів чекає зіткнення з іншим судном «Прометей». На кораблі, який дрейфує серед океану, наші герої зустрінуть привидів. Їх уже давно вважали зниклими безвісти, але примари виявилися досить живими, щоб влаштувати кошмар наяву.

8. «Венздей», (“Wednesday”), 23 листопада

Спін-офф до «Сімейки Адамсів» від Тіма Бертона розповідає про похмуру донечку Мортіші та Венздей. Головна героїня потрапляє до дивної школи, де навіть серед магічних істот виділяється. Венздей буде пізнавати й розвивати свої надприродні здібності, а також розплутає таємницю родини, якій вже більше ніж 25 років.

9. «Ехо-3», (“Echo-3”), 23 листопада

На колумбійському кордоні зникла Ембер Чезборой. Її чоловік Принс та брат Бембі, колишні морпіхи армії США, намагаються відшукати її. Не все так просто, адже за зникненням жінки стоїть партизанська війна й інтереси цілих континентів. Наші герої тепер вплутані в небезпечну й складу гру, а в процесі дізнаються, що Ембер має чимало таємниць.

10. «Віллоу» (“Willow”), 30 листопада

Віллоу Авгут повертається після великої перерви. Фільм про чаклуна вийшов ще далекого 1988 року та розповів історію чарівника-гнома. Віллоу чекають нові пригоди у фантастичному світі після багатьох років від описаних пригод. Зла чаклунка заволоділа троном і тепер ув’язнює всіх вагітних жінок, щоб відшукати дитину, яка може скинути деспота. Елору знаходить Віллоу та виховує її як рідну. Коли вона виросте, має об’єднати всі світлі сили та врятувати брата-близнюка.

Не так давно серіали були чимось «для домогосподарок» і не могли вирватися з рамок «мильних опер», та зараз з’являються справжні шедеври світу кіно. Змінилися спецефекти, якісь зйомки та сюжету. Обрати жанр для себе — не проблема. А саме перегляд новинок — оберіг від перегляду по 10 серій за день. На кожен епізод доводиться чекати й розтягувати задоволення. Зберігайте наші добірки, щоб не пропустити важливі серіали серед розмаїття новинок!

автор Катя Вогник спеціально для vsviti.com.ua