Подарунки дружині на 8 березня

409

Напередодні Жіночого дня всі чоловіки спантеличені питанням: «Який зробити подарунок дружині на 8 березня?». Адже він повинен справити враження, бути красивим і гідним подружжя. Ювелірні прикраси – той особливий подарунок, на який відгукується жіноче серце. Природна любов до краси і гармонії знаходить відображення в бажанні прикрашати себе. Тому коштовності – той особливий подарунок, який робить жінок щасливими.   

Срібне кільце з золотою вставкою
Срібне кільце з золотом і фіанітами «Марі»

Кільця

Незважаючи на те, що у подружжя вже є обручки, порадувати її новою окрасою не завадить. Це може бути, як масивний перстень, так і акуратна витончена прикраса.  Кільце – відмінний подарунок дружині на 8 березня
найпопулярніші моделі кілець: 

  • прикрашені хризолитами, діамантами, перлами, фіанітами; 
  • фалангові; 
  • корони.

Золоті сережки
Золоті сережки з кварцами, хризолитами і діамантами «Амазонка»

Сережки

Якщо у ювелірної колекції подружжя давно не з’являлися нові сережки – саме час виправити ситуацію. Це можуть бути акуратні пусети для офісу, сережки-кільця або модель з підвісками і сяючим камінням – для вечірніх виходів.  

Золотий браслет з мінералами
Браслет з жовтого золота з гранатом, аметистом, цитрином і топазами «Гармонія»

Браслети

Браслет з шармами – модний подарунок дружині на 8 березня. Якщо у вас з дружиною є маленькі діти – зворушливим подарунком стане «мама браслет». Не менш цікаві браслети з різнокольоровими мінералами, які піднімуть настрій і вдало впишуться практично в будь-який наряд.

Срібний підвіс з ювелірної емаллю
Срібний підвіс «Квітка-васильок»

Підвіси

Ще один варіант ювелірного подарунка –кулон, звичайно, з ланцюжком. Сучасно і свіжо виглядають моделі, прикрашені яскравими емалями. У нових колекціях ювелірних дизайнерів представлені моделі у формі квітів, в стилі «геометрія» та багато інших.

Набір золотих прикрас
Комплект прикрас із золота з перламутром, бірюзою, топазами і аметистами «Свіжість весни»

Комплекти прикрас

Вибираючи ювелірні подарунки на 8 березня коханій дружині зверніть увагу і на комплекти прикрас. Вони завжди виглядають ефектно. Кільце, підвіс і сережки, виконані в одному стилі, прикрасять навіть найпростіше однотонне плаття. Не забудьте про гарній упаковці і сказати комплімент про те, як до улюбленої особі нова коштовність.

Zlato.ua ви можете купити подарунок дружині на 8 березня, який обрадує її і зробить свято незабутнім! У каталозі зібрані самі вишукані та стильні прикраси.

Джерело матеріалу: https://zlato.ua/news/tips-for-choosing/gifts-wife-8th-march/



• не пропусти