OnePlus 7 Pro вперше показався на фотографії

    609

    Висувну фронтальну камеру смартфона при цьому ракурсі побачити просто неможливо.

    Інсайдер Судханшу Амбхоре (Sudhanshu Ambhore), відомий під ніком Sudhanshu1414, на своїй сторінці в Twitter опублікував фотографію, на якій вперше зображений флагманський смартфон OnePlus 7 Pro.

    Пристрій оснащений потрійною основною камерою, як і повідомлялося раніше, а також як було продемонстровано на численних комп’ютерних зображеннях. Дозвіл датчиків зображення складе 48, 8 і 16 Мп. Висувну фронтальну камеру смартфона при цьому ракурсі побачити просто неможливо.

    За фотографією сказати складно, з якого матеріалу буде виготовлена задня панель, однак навряд чи флагманський смартфон отримає пластиковий корпус. Що стосується популярних градієнтних відтінків, то генеральний директор OnePlus Піт Лау (Pete Lau) нещодавно заявив, що смартфони з незвичайними градієнтними варіантами забарвлення задньої панелі продаються не дуже добре.

    Смартфону OnePlus 7 Pro приписують екран діагоналлю 6,64 дюйма з частотою оновлення 90 Гц, а також акумулятор ємністю 4000 мА • год і підтримку 30-ватної зарядки.

    Анонс новинки очікується 14 травня цього року разом зі стандартною моделлю OnePlus 7, яка отримає подвійну основну камеру.