Oppo Reno показали на відео

    82

    Oppo Reno – це новий смартфон компанії і родоначальник нової серії. Презентація пристрою відбудеться 10 квітня, і сам виробник позиціює новинку як свого роду преміум-клас. Крім потужної начинки і приємного зовнішнього вигляду, ставка буде зроблена на камеру. Власне, фотоможливості новинки з підтримкою 10-кратного збільшення стануть однією з головних фішок для її просування на ринку. За пару тижнів до анонсу Oppo Reno засвітився в невеликому ролику з демонстрацією його зовнішнього вигляду.

    При створенні смартфона використовували звичний для наших днів підхід: скляний корпус і мінімум рамок по периметру екрану. Але говорити про повну безрамковість не доводиться, внизу все ж є невеликий відступ. На задній панелі немає сканера відбитків пальців, що вказує на те, що його відправили на екран. На жаль, відео не дає чіткого розуміння, як в цій моделі обіграли фронтальну камеру.

    Відомо, що в якості дисплея обрана AMOLED-матриця дозволом FullHD +. Живити новинку повинна батарейка на 4065 мАг і для швидкої її зарядки запропонують технологію VOOC 3.0. Користувачі зможуть вибирати версії з 8 Гб, 10 Гб і 12 Гб оперативної пам’яті, а постійної пам’яті у всіх трьох модифікаціях буде 256 Гб. Основна камера отримає три сенсори, де в якості ключового виступатиме Sony IMX586.