Більше ніяких секретів. Huawei відкрила сторінки замовлення Huawei P30 і P30 Pro

    124

    Альо попереднє замовлення поки Оформити нельзя.

    Компанія Huawei, схоже, решила відпустіті сітуацію з виток матеріалів про смартфони Huawei P30 и P30 Pro, Які повінні буті анонсовані только следующего вівторка, но секретів про них Вже НЕ залиша.

    Нагадаємо, самє ЦІ смартфони повінні дива новімі королями нічної зйомки , кроме того, смороду отрімають дуже якісний зум без Втрата якості (10-кратний у старшої моделі) и дозволяти зніматі вражаючі відеоролікі, перебуваючих в правильних руках.

    На офіційніх сайтах Huawei в різніх європейськіх регіонах Вже відкріліся Сторінки Huawei P30 и P30 Pro з якіснімі зображеннями, Які вітеклі в ятір напередодні. При спробі Оформити попереднє замовлення ви отрімаєте ПОВІДОМЛЕННЯ про помилки, что логічно, оскількі попередні замовлення повінні Відкрити только после офіційного анонсу.

    Підтверджена інформація про ті, что в європейському РЕГІОНІ ПОКУПЦІ P30 отрімають в якості бонусу при оформленні попередня замовлення бездротову колонку Sonos, а за передзамовлення Huawei P30 Pro дарують таку ж колонку и бездротову зарядного станцію.

    Що стосується дати виходів, то Huawei P30 и P30 Pro в Европе надійдуть у продаж 7 квітня, а не 5 числа того ж місяця, як повідомлялося Ранее.
    Презентація Huawei P30 и P30, яка тепер Вже вважається формально, очікується 26 березня.