Oukitel U25 Pro з градієнтним корпусом і ціною до $ 100 – незабаром у продажу

    113

    Екрани з «чубчиком» – не єдиний модний тренд на ринку смартфонів. У цьому сезоні виробники почали експериментувати з кольорами корпусу і градієнтами, одним з яскравих прикладів став «сутінковий» Huawei P20 Pro. Oukitel теж не залишилася осторонь і представила флагманський U23 з цікавим переходом від синього до фіолетового на задній панелі. Тепер компанія вирішила випустити в градієнтному кольорі більш доступну модель U25 Pro.

    Oukitel U25 Pro оснащений 5.5-дюймовим Full HD-дисплеєм з роздільною здатністю 1920×1080 пікселів. Панель виробництва LG прикрита міцним склом Asahi. Всередині – поки невідомий восьмиядерний процесор, оперативної пам’яті 4 ГБ, а вбудований накопичувач на 64 ГБ. Також планується базова модель U25 з 3/32 ГБ пам’яті, але вона з’явиться пізніше.

    Для градієнтного U25 Pro за основу взяли фіолетовий і чорний кольори. Залежно від освітлення і під різними кутами смартфон буде виглядати по-різному.

    Продажі Oukitel U25 Pro почнуться в грудні і компанія обіцяє цікавий цінник в $ 99.99. Вартість моделей на восьмиядерних чіпсетах і з 4 ГБ ОЗУ рідко опускається нижче $ 100, але до новорічних свят Oukitel постаралася зробити цікаву пропозицію. Подробиці стануть відомі найближчим часом.