Бюджетний варіант Samsung Galaxy S10 приємно здивував своєю ціною

    1448

    Імовірно, лінійку Samsung Galaxy S10 ми побачимо на початку 2019 року. Цілком ймовірно, що це станеться на виставці MWC в лютому. А вказує на це збільшена кількість витоків за останній час. Судячи з чуток, лінійка буде складатися з трьох апаратів, чим дуже схожий на останній iPhone-тріо, показаний Apple.

    Сама бюджетна модель Samsung Galaxy S10 Lite, судячи з усього, буде оснащена плоским екраном і вбудованим сканером відбитків пальців. Також новинку забезпечать багату кольорову гаму корпусів.

    А ось Galaxy S10 і Galaxy S10 + можуть отримати новий дизайн з надзвичайно високим співвідношенням розмірів екрану до корпусу, а також унікальне позиціонування фронтальної камери. Samsung, за чутками, планує розташувати її під дисплеєм. Сам екран буде виготовлений в стилі Infinity Display з вигнутими краями.

    Можливі розміри і ціна новинок:

    1. Samsung Galaxy S10 Lite: 5,8-дюймовий плоский дисплей, оптичний сканер відбитків пальців, модем 4G, ціна $ 750
    2. Samsung Galaxy S10: 5,8-дюймовий Infinity Display з вигнутими краями, вбудований (ультразвуковий) сканер відбитків пальців, модем 5G, ціна $ 1000.
    3. Samsung Galaxy S10 +: 6,4-дюймовий Infinity Display з вигнутими краями, вбудований (ультразвуковий) сканер відбитків пальців, модем 5G, $ 1,100 USD

    Також лінійка отримає новий AI-орієнтований прикладної процесор Samsung з двома ядрами. Він буде використовуватися для задач нейронної мережі, як раніше передбачалося, а також для цілей AI-розпізнавання мови і просунутого глибокого розпізнавання зображення.

    Так що залишилося дочекатися 24 лютого 2019 го для того, щоб дізнатися, чи правильні всі ці чутки.