З’явилися фото прототипу Xiaomi Mi Mix 3 з висувною фронталкою

    214

    25 жовтня Xiaomi представить мінімум один смартфон і це буде Mi Mix 3. Подейкують, що можливий реліз Xiaomi Mi Note 4, але сам виробник зберігає мовчання і нічим не видає своїх планів по випуску цієї моделі.

    Що стосується Xiaomi Mi Mix 3, то він отримає все найкраще, що є в арсеналі виробника. Компанія не стане економити і додасть в нього топовий процесор від Qualcomm, 10 Гб оперативки, попрацюють над камерами, а заодно представлять оновлений дизайн.

    Але творці не відразу прийшли до того, яким повинен бути новий флагман. Компанія працювала над різними прототипами і один з них ви можете побачити на фото нижче, а опубліковані вони прес-секретарем Xiaomi.

    Виглядає апарат на манер Vivo NEX, який пропонує висувну фронтальну камеру. До речі, раніше в мережі проскакували зображення Xiaomi Mi Mix 3 в такому виконанні і тепер зрозуміло, що це був лише прототип майбутнього флагмана.

    Як стверджує джерело, ще три роки тому компанія запатентувала механізм висувної камери і було створено кілька тестових зразків. Чому в підсумку виробник відмовився від реалізації цієї ідеї, невідомо. Зате ми точно знаємо, що Xiaomi Mi Mix 3 буде виконаний у форм-факторі слайдера і одна з версій запропонує підтримку 5G, а за чутками він отримає модуль NFC і подвійну фронтальну камеру.