Apple запатентувала смартфон з гнучким екраном

    138

    Корпорація взяла за приклад інших великих виробників і отримала патент, в якому описано саме мобільний пристрій і, найголовніше, шарнірний механізм.

    У той час як лідери ринку смартфонів Samsung, Xiaomi, Huawei і Oppo готові в наступному році вже випустити на ринок серійні версії гнучких гаджетів, Apple тільки запатентувала смартфон з гнучким екраном і саме пристосування, яке відповідає за гнучкість апарату.

    Експерти відзначають, що неспішність Apple у випуску гнучкого смартфона, ймовірно, пов’язано з сумнівом, що такий гнучкий смартфон дійсно буде користуватися попитом у покупців. Фахівці вважають, що в компанії вирішили поспостерігати за розвитком ринку смартфонів з гнучким екраном і, якщо вони дійсно стануть успішними, Apple випустить свій смартфон.

    На відміну від Apple компанія Lenovo не має наміру чекати успіху конкурентів. Свій перший гнучкий планшет з діагоналлю 13 дюймів компанія випустить спільно з LG. У складеному вигляді гаджет отримає екран на 9 дюймів при співвідношенні сторін 4: 3.