Легендарний плеєр Winamp повертається

    162

    Користувачі нового Winamp зможуть слухати не тільки збережені на конкретному пристрої файли, але і підкасти, потокові трансляції та те, що зберігається в хмарних сервісах.

    Як стало відомо, вже в наступному році універсальний медіапрогравач Winamp, який прославився в кінці 90-х і в 2000-х роках, повернеться в якості єдиної мобільної платформи, яка буде підтримувати різні підписки і сервіси.

    Користувачі нового Winamp зможуть слухати не тільки збережені на конкретному пристрої файли, але і підкасти, потокові трансляції та те, що зберігається в хмарних сервісах. Компанія Radionomy, яка володіє правами на Winamp, заявляє, що це ідеальний плеєр, який може забезпечити потреби користувачів. Також Radionomy планує популяризувати новий Winamp так, щоб він став єдиним засобом для прослуховування на найрізніших пристроях.

    Winamp щомісяця користуються понад 100 млн осіб, хоча в останній раз плеєр оновлювали ще в 2013 році, тому потенційна призначена для користувача база оновленого плеєра дуже велика.

    “У нас є величезна спільнота користувачів, яке дуже важливе для нас. Всі «знають», що Winamp мертвий, що над ним більше ніхто не працює. Але це не так.” – виконавчий директор Radionomy Олександр Сабунджан (Alexandre Saboundjian).

    Winamp щомісяця користуються більше ніж 100 млн осіб, хоча в останній раз плеєр оновлювали тільки в 2013 році, тому потенційна призначена для користувача база оновленого плеєра дуже велика.

    Через кілька тижнів вийде перше за останні п’ят років оновлення Winamp, яке виправить різні помилки. Однак дійсно велике оновлення за версією 6.0 очікується вже в 2019 році.