Лікарі розповіли, чим корисно пиво

    264

    Пиво сприяє омолодженню клітин кровоносних судин, за рахунок прискорення певних обмінних процесів в організмі.

    Йдеться про якісний натуральний напій, приготований без додавання спирту.

    Гарне пиво багате на вітаміни В1 і В2, селеном, важливими для імунітету і нервової системи, а також вітаміном РР, тобто нікотиновою кислотою, яка допомагає роботі серця.

    Справжнє пиво роблять з хмелю, дріжджів, води і солоду. Солод, він же пророслу ячмінь, славиться повільними вуглеводами, рослинним білком і мінеральними солями. Хміль містить ферменти, які надають болезаспокійливу, дезінфікуючий і заспокійливу дію.

    Пиво сприяє активізації виділення шлункового соку, стимулює травну систему.

    Надає заспокійливу і болезаспокійливу дію, а також сприяє гальмуванню росту і розмноження бактерій.

    Здатне протистояти простудним інфекціям. Є давній Скандинавський рецепт, яким користувалися ще вікінги, щоб не змерзнути до кісток в суворих морських походах. 0,5 літра нефільтрованого пива нагріти градусів до 50, додати трохи насіння кмину, горошків гірчиці і настругати трохи свіжого кореня хрону (можна замінити його половиною чайної ложки сушеного). Закрити кришкою, трохи настояти, пити при перших ознаках застуди.

    Крута піна свіжозвареного пива допомагає позбутися від зморшок, якщо наносити її на обличчя у вигляді маски.

    Якщо обполіскувати волосся після миття світлим пивом, вони будуть більш пружними і краще рости.

    Пиво сприяє омолодженню клітин кровоносних судин, за рахунок прискорення певних обмінних процесів в організмі.

    Допомагає зберігати щільність кісток і еластичність суглобів за рахунок вмісту в ньому кремнію в легко засвоюваній формі.