Xiaomi показала мобільний Wi-Fi роутер з підтримкою 4G

    199
    Xiaomi показала мобільний Wi-Fi роутер з підтримкою 4GXiaomi представили бездротової маршрутизатор ZMI MF855, який підтримує роботу в мережах 4G-мережах і може підключатися до будь-яких мобільних пристроїв.

    Маршрутизатор сумісний з сім-картами всіх мобільних операторів, забезпечує високу швидкість передачі даних. Це дуже зручно: телефон приймає дзвінки та повідомлення, а роутер роздає інтернет. Відмінна риса – підтримка до 7 користувачів Wi-fi і 1 USB.

    Роутер можна брати з собою в дорогу, використовувати для роздачі Wi-fi, акумулятор ємністю 7800 mAh дозволяє активно використовувати пристрій протягом 40 годин.

    Крім того, пристрій можна використовувати як портативну зарядку для смартфона.

    Завдяки вдосконаленим титановим чіпам, які вбудовані для контролю живлення, розробникам вдалося знизити час зарядки і поліпшити продуктивність роутера. Коефіцієнт перетворення досягає 95%.

    Серед інших особливостей ZMI MF855 відзначимо наявність термочутливого резистора і брандмауера; поліпшену роботу системи OVP, що захищає від внутрішнього перенапруження; підтримку офіційних програм для настройки пристрою; захист особистих даних, протоколи – WEP, WPA, WPA2.

    Роутер оснащений спеціальною кнопкою Reset, за допомогою якої можна повернути пристрою базові настройки.