Xiaomi збирається представити Xiaomi Mi Band 3

    526

    Вчора, відомий шукач витоку інформації, Роланд Куанда (Roland Quandt), запостив твіт, в якому сказано про те, що найближчим часом ми зможемо побачити наступне покоління знаменитих браслетів китайської компанії – Xiaomi Mi Band 3.


    Він посилається на сторінку сайту організації з видачі сертифікатів технології Bluetooth, яка була опублікована 22 лютого.

    Що за новинка Xiaomi Mi Band 3

    Xiaomi Mi Band 3

    Так ось, за цією інформацією нам стає відомо, що Xiaomi Mi Band 3 буде підтримувати технологію Bluetooth 4.2 BLE. А сам пристрій має модельний номер XMSH05HM. Також нам відомо, що компанія, яка подавала заявку на отримання цього сертифіката, є під брендом компанії Xiaomi, Anhui Huami Information Technology Co., Ltd.

    Іншими словами, це той самий відомий бренд Huami, який займається випуском годин Amazfit. Зрештою, це як раз було б логічним, якби цими знаменитими китайськими браслетами займалася б дочірня компанія Xiaomi, яка має в цій справі великий досвід.

    Якщо Xiaomi Mi Band 3 отримала сертифікат Bluetooth, то слід очікувати, що компанія представить цей браслет вже найближчим часом. Не виключено, що це станеться на конференіі MWC 2018 у Барселоні.

    Джерело Bad Android: https://bad-android.com/news/16475-xiaomi-sobiraetsya-predstavit-xiaomi-mi-band-3