Все, що потрібно знати про Meizu 15, Meizu 15 Lite і Meizu Plus 15

    265

    Meizu 15 будуть ключовими смартфонами для китайців в 2018 році. Але Meizu не зупиняється на тому, щоб була одна модель – швидше, це можна назвати міні-серією. Зрештою, ми будемо мати версію 15, 15 Lite і 15 Plus, а це зовсім не мало пристроїв.


    Ви думаєте, що Meizu має шанс вважати 2018 успішним? Зрештою, смартфонів буде багато.

    Три версії, дві категорії

    Смартфони повинні бути розділені на два сегменти. Lite повинен бути середньої версією, в той час як два інших смартфона – це флагманські смартфони.

    Зовнішній вигляд і конструкція

    Звичайно, як це і личить нинішнім флагманським моделям, вони отримають повні екрани. Вони більше будуть нагадувати iPhone X, ніж Mi MIX 2 або Galaxy Note 8. Ззаду телефону ми знайдемо антену, подвійні камери, розміщений по вертикалі, і круглий спалах LED.

    Meizu 15 і 15 Плюс відрізнятися будуть тільки розміром дисплея. Варто зазначити, що розміри телефону будуть майже такі ж, але ціна буде відрізнятися.

    Технічні характеристики нових моделей Meizu

    Кожен смартфон буде відрізняться від побратима. Версія Lite буде найслабшою, з технічної точки зору, серед всієї трійки. Передбачається, що Meizu 15 може бути оснащена процесором Exynos 9810 або Snapdragon 845. Може здатися, що останній Qualcomm буде призначений для інших телефонів, так як Samsung розмістив замовлення на майже всі флагманські системи, так що можливо, що Meizu отримає Exynos. З’являються також чутки про те, що Meizu 15 отримає Snapdragon 625, а версія «Плюс» отримає Snapdragon 845. Так що ми ще не знаємо, який саме процесор отримає смартфон.

    Кожен з них повинен бути розділений на різні версії, які будуть відрізняться кількість пам’яті. Це повинні бути 4/6 Гб оперативної пам’яті і 32/64/128 Гб вбудованої пам’яті.

    Варто відзначити, що на фотографіях не видно сканера відбитків пальців. Це може означати, що було прийнято рішення на розміщення сканера під екраном, так само, як це зробила VIVO, або розмістили його на бічній стороні корпусу.

    Орієнтовна ціна і дата релізу

    З чуток ціна смартфонів Meizu 15 повинна виглядати наступним чином:

    • Meizu 15 – 394 $
    • Meizu 15 Плюс – 493 $
    • Meizu 15 Lite – 318 $

    Віце-президент Meizu, Ян Fang підтвердив, що прем’єра телефонів відбудеться навесні цього року. Але я впевнений, що смартфони не покажуть під час виставки MWC 2018, так як виробник не збирається на ній з’явитися.