“Кисельов головного мозку”: кращий боксер РФ довів росіян до істерики українським відео

    1085

    Чемпіон світу за версією WBO у важкій вазі Сергій Ковальов викликав серйозний резонанс в мережі після того, як опублікував зворушливе відео з українськими військовими.

    Ролик, який кращий боксер Росії виклав у себе в Instagram, викликав справжню істерику у його шанувальників з РФ. Підписники 34-річного Ковальова в кращих традиціях головних пропагандистів країни Кисельова і Соловйова миттєво стали поливати Сергія брудом.

    “Боже, це ж вбивці, як можна було їх рекламувати, який там люби, вони дітей ракетами закидають!!! Мозку немає у того, хто такі речі розміщує на своїх сторінках”; “Сергій, при всій повазі, це перебір. Від рук цих волелюбних, сотні дітей на Донбасі вже загинули, а багато хто до цих пір по підвалах сидять”; “Воїни УПА їдуть стріляти мирних”, – пишуть неадеквати.

    Однак більшість підписників позитивно відреагували на пост Ковальова, підтримавши чемпіона.

    “Зачепило”; “Відмінно відео”; “У 90% людей мозок з’їдений держ телеканалами… сумно”; “Заповажав Вас!!! Спорт поза політикою. А ті у кого “Кисельов головного мозку”, надягають парадну сорочку і відправляються на х*й!”; “Красава”; “Слава Україні” – пишуть користувачі.