До Львова прибули молдавські військові, які проігнорували наказ президента Додона

    950

    Незважаючи на заборону проросійськи налаштованого президента Молдови Ігоря Додона, в п’ятницю, 8 вересня, до Львова для участі в міжнародних навчаннях Rapid Trident-2017 прибули 57 молдавських військовослужбовців.

    Фото: Уніан

    Про це повідомив керівник медіа-центру Міноборони у Львові полковник Олександр Поронюк, передає Інтерфакс-Україна.

    «Сьогодні на полігон прибули 57 військовослужбовців Збройних сил Молдови, які візьмуть участь в «Репід Трайдент-2017», – розповів О. Поронюк агентству в п’ятницю.

    За його словами, представники ЗС Молдови брали участь у всіх підготовчих конференціях до цих навчань.

    Також він розповів, що 8 і 9 вересня на Яворівський полігон прибувають учасники навчань. Всього в «Репід Трайдент-2017» візьмуть участь 2,5 тисячі військовослужбовців з понад 10 країн світу.

    Урочисте відкриття навчань відбудеться 11 вересня о 9:00 в центральному військовому місті Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Яворівському полігоні.

    Як повідомлялося, уряд Молдови в середу вранці схвалив участь молдавських військовослужбовців у багатонаціональних військових навчаннях «Rapid Trident-2017» в Україні. У той же день президент Молдови Ігор Додон призупинив дію постанови уряду про участь військовослужбовців у військових навчаннях в Україні.

    «Вголос»