“Росія 24” показала “розкішну віллу Яценюка” з фото із сайту дизайну інтер’єрів

    4183

    Телеканал “Росія 24” присвятив цілий сюжет колишньому прем’єр-міністру України Арсенію Яценюку, а точніше, його “розкішній віллі”

    Про це повідомляє The Insider.

    У міні-фільмі під назвою “За що боролися” образ страшного корупціонера вирішили увінчати наочним прикладом: фотографією розкішного особняка на Майорці, який нібито належить Яценюку.

    “В інтернеті постійно з’являлися нібито фотографії заморських вілл Арсенія Яценюка. Ось знімки будинку на Майорці – 520 квадратних метрів, вартість – майже 7 мільйонів євро “, – йдеться в сюжеті.

    Пошук по фотографії видає всю інформацію про віллу. Вона дійсно розташована на Майорці в бухті Порт Андрач, називається “Чайка” і спроектована відомим архітектором Альберто Рубіо.

    Як розповіли в компанії First Mallorcа, особняк виставлений на продаж з 2007 року і до цього часу не знайшов свого покупця. Такому чином, ні в 2014 році, ні зараз колишній прем’єр України не був його власником. Опис і фотографії “викривачі” взяли з сайтів з продажу елітної нерухомості. Сама вілла дуже популярна серед декораторів – її зображення є на безлічі порталах, присвячених дизайну інтер’єрів.