Новий сертифікат Oppo Reno 5 Pro 5G підтвердив його комерційну назву

    49

    Новинка Oppo Reno 5 Pro обростає подробицями — тепер ми точно знаємо його комерційна назву.

    В кінці минулого тижня Oppo нагадали нам про те, що вихід нової лінійки Reno 5 не за горами. Пристрої цієї лінійки вже відзначилися на сайтах багатьох сертифікаційних бюро. Основною проблемою було те, що всюди смартфони Oppo позначалися тільки кодовими іменами, через що неможливо було визначити, чи точно перед нами очікувана лінійка.

    Нарешті, це змінилося. Один з пристроїв пройшов сертифікацію HDR10+, і в даному сертифікаті його згадано ніяк інакше, як Reno 5 Pro 5G.

    Сторінка з сертифікацією HDR10+ не розкриває ніяких технічних характеристик пристрою. На щастя, про Reno 5 Pro ми вже знаємо багато. Згідно з сторінкою пристрою в TENAA, в смартфоні буде встановлений великий 6,5-дюймовим дисплей з роздільною здатністю Full HD+.

    Серцем Reno 5 Pro 5G виступатиме чипсет MediaTek Dimensity 1000+, а живити пристрій буде акумулятор ємністю 4250 мАг, який буде підтримувати швидку зарядку потужністю 65 Вт.

    У смартфоні буде встановлено в цілому п’ять камер: чотири ззаду і одну фронталку. У набір основної камери входить головний об’єктив на 64 Мп, ультраширик на 8 Мп і два датчики по 2 Мп. За селфі-знімки відповідатиме 32-мегапіксельна фронталка, яку встановлять в отвір у дисплеї.

    Однак все-таки варто дочекатися презентації — деякі джерела стверджують, що в даний смартфон може бути встановлений і Snapdragon 865, а кому вірити — не зовсім ясно.

    Джерело: GSMArena