Незалежна Honor стане головним конкурентом Huawei

    67

    Huawei: Honor повинна поставити собі за мету перевершити нас.

    Huawei офіційно продала «дочку» Honor. За ідеєю нові власники тепер зможуть звернутися до уряду США про зняття обмежень, які були накладені на бренд, коли він належав Huawei. Очевидно, що продаж Honor продиктована бажанням зберегти інтелектуальний і технологічний потенціал, а також дозволити бренду розвиватися далі.

    Сама Huawei впевнена в правильності цього кроку і називає Honor серед своїх майбутніх головних конкурентів. Таку думку висловив засновник компанії Рен Чженфей в корпоративному листуванні зі співробітниками компанії. Він упевнений, що американські чиновники встали на шлях санкцій, маючи на меті знищити Huawei, а «не звернути на потрібний шлях».

    За словами засновника Huawei, нові власники Honor повинні поставити перед собою мету обійти «батька». Це повинно стати одним з пріоритетних завдань для них. Чи вдасться в підсумку «кровиночці» перевершити Huawei, покаже час. Зараз перед новими власниками буде стояти завдання налагодити роботу ланцюжка постачання і зробити всі кроки, щоб санкції США не поширювалися на діяльність Honor, дозволивши їй вільно працювати за межами Китаю.

    Джерело: reuters