Компанія Samsung представила два смартфони початкового рівня, які з’являться в 2021 році

    100

    Компанія Samsung зробила анонс двох нових смартфонів початкового рівня Galaxy A12 і A02S, які з’являться на європейському ринку в наступному році. Ці моделі запропонують зниження бар’єру вартості для вибору сучасного смартфона на платформі Android.

    A12 створений на заміну моделі A11, його оснастили 6,5-дюймовим екраном з роздільною здатністю HD+ і каплевидною виїмкою під 8 МП фронтальну камеру. У нього буде фотомодуль, що складається з чотирьох датчиків зображення: основного на 48 МП, надширококутний на 5 МП і ще двох на 2 МП. За живлення смартфона відповідає акумулятор ємністю 5000 мАг. Датчик відбитків пальців розташований на бічній грані.

    Модель A02S оснащена аналогічним екраном і батареєю, має всього 3 Гб оперативної пам’яті і 32 Гб основної пам’яті, фотомодуль складається з трьох датчиків: основного на 13 МП і двох датчиків на 2 МП. Смартфон обладнаний портом Micro USB для зниження загальної вартості, і в ньому відсутній датчик відбитка пальця. На європейському ринку моделі будуть доступні за ціною від €150 до €179.