Apple випустить складні смартфони з 8 ГБ оперативної пам’яті і 1 ТБ флеш-пам’яті

    50

    У наступному році Apple випустить дуже обмежену партію складних смартфонів iPhone.

    Згідно з останніми новинами джерел з ланцюжка постачання, Apple випустить перший смартфон iPhone з флеш-пам’яттю об’ємом 1 ТБ вже в наступному році. Перший смартфон компанії з рекордним обсягом пам’яті також буде оснащений складним екраном.

    Джерела додають, що в наступному році Apple випустить дуже обмежену партію складних смартфонів iPhone. Причин дві: по-перше, компанія Apple хоче проаналізувати попит на такий пристрій, а по-друге, якісних гнучких екранів у виробників буде небагато навіть в наступному році.

    Раніше повідомлялося, що Apple попросила відповідних партнерів по ланцюжку постачання відправити і протестувати деталі та компоненти, необхідні для мобільного телефону зі складним екраном. Тестування повинне допомогти визначитися у використанні дисплеїв OLED або Micro-LED, бо вибір технології екрану може вплинути на подальші методи збирання. Повідомляється також, що Apple дала завдання Foxconn перевірити пристрій, а точніше його гнучкий екран і шарнірну частину, на міцність за допомогою понад 100000 тестів на відкриття і закриття.

    Також очікується, що стартова ціна пристрою складе 1500 доларів, при цьому він отримає 8 ГБ оперативної пам’яті.