Представлений смартфон Motorola RAZR 5G Montblanc Edition

    321

    Компанія Samsung домінує на ринку складних смартфонів, при цьому Motorola зі своїм Motorola RAZR 5G намагається відвоювати шматок нового ринку, граючи на ностальгічних почуттях користувачів.

    Тепер же було анонсовано спеціальне видання Motorola RAZR 5G, яке створене в партнерстві з Montblanc, німецьким виробником предметів розкоші. Компанія з Гамбурга виробляє спеціальні версії годин, навушників і іншої електроніки.

    За технічними характеристиками Motorola RAZR 5G Montblanc Edition не відрізнятиметься від оригінального варіанту. Однак смартфон отримав особливий дизайн з логотипами Montblanc, спеціальними шпалерами та деякими розкішними аксесуарами. Подробиці поки що не повідомляються.

    Motorola RAZR 5G отримав SoC Snapdragon 765G, внутрішній дисплей діагоналлю 6,2 дюйма при роздільній здатності 2142х876 пікселів, зовнішній дисплей діагоналлю 2,7 дюйма при роздільній здатності 800х600 пікселів. Оперативної пам’яті у смартфона є 8 ГБ, флеш-пам’яті – 256 ГБ. Основна камера на 48 Мп, є оптична стабілізація. Ємність акумулятора дорівнює 2800 мАг, є підтримка 15-ватної зарядки.