Як флагман: Samsung Galaxy S20 Lite отримає Snapdragon 865

    169

    «Полегшена» версія Galaxy S20 може стати найдешевшим смартфоном Samsung на топовому процесорі від Qualcomm.

    Продажі серії Samsung Galaxy S20 не виправдали очікувань виробника. Основна причина низького попиту — пандемія коронавірусу, яка привела до зниження купівельної активності. І щоб хоч якось компенсувати понесені в першій половині 2020 року втрати, Samsung планує представити в найближчі місяці як мінімум три нових смартфони. Одним з цих смартфонів нібито буде Samsung Galaxy S20 FE (Fun Edition), також відомий як Galaxy S20 Lite. Його анонс очікується тільки в жовтні, але він вже встиг засвітити свої характеристики в бенчмарку Geekbench.

    У базі даних Geekbench помічений смартфон Samsung Galaxy S20 Lite з модельним номером SM-G781B. Він набрав 737 балів в одноядерному режимі і 2619 балів в багатоядерному. Такі результати йому забезпечив флагманський процесор Qualcomm Snapdragon 865 в зв’язці з 6 ГБ оперативної пам’яті. Що ж стосується програмного забезпечення, то смартфон працює під управлінням операційної системи Android 10, поверх якої буде встановлена фірмова оболонка One UI 2.5.

    На жаль, поки що, окрім перерахованих вище характеристик ніякої інформації про Samsung Galaxy S20 Lite немає. Можна лише припустити, що він, за аналогією з попереднім поколінням, буде одягнений в пластиковий корпус і отримає більш скромні характеристики, ніж звичайний Galaxy S20.