Ще один рендер дуже дивного Google Pixel 5 XL

    1256

    Рендери і ескізи є одним з форматів витоків про нові продукти. Смартфони Pixel від Google не виняток. Як правило, зображення починають з’являтися в мережі задовго до релізу і в цьому немає нічого незвичайного. Є чимало тих, хто хотів би заздалегідь побачити дизайн новинок.

    Якщо останні відомості правдиві і Google дійсно зупиниться на такому екстер’єрі, то нас чекає досить дивний Pixel 5 XL. Сьогодні в мережу виклали рендер, що демонструє зовнішній вигляд одного з прототипів нового флагмана. Акцентуємо увагу, що це лише прототип і кінцевий Google Pixel 5 XL може бути іншим.

    Як правило, у Google є кілька команд, де кожна з них створює своє бачення нового флагмана. Тільки оцінивши всі представлені прототипи, компанія вибирає фінальний варіант і відбувається це в квітні або травні. Це звичайна практика і в цьому році Google піде тим же шляхом.

    Але якщо компанія все ж вибере такий варіант екстер’єру Google Pixel 5 XL, то перше, що впадає в очі – великий модуль основної камери, який отримав округлу форму. Незвичайне, але дуже дивне виконання тильного модуля. На даному етапі невідомо, які датчики зображення будуть встановлені на задній панелі, але їх цілком може бути три.

    Джерело: phonearena.com