Honor V30 Pro в трійці найкращих камерофонів. Huawei Mate 30 Pro, Xiaomi Mi Note 10 і iPhone 11 Pro Max позаду

    640

    Тепер весь рейтинг Топ-3 DxOMark представлений виключно смартфонами Huawei.

    Фахівці DxOMark сьогодні опублікували результати тесту основної камери смартфона Honor V30 Pro. Підсумки виявилися дуже хорошими для цієї моделі: Honor V30 заробив у зведеному рейтингу 122 бали, що дозволило йому увірватися на друге місце. На першому як і раніше Huawei Mate 30 Pro 5G, на третє перемістився Mate 30 Pro.

    Honor V30 Pro отримав 133 бали за зйомку фото і 100 балів за відео. У Huawei Mate 30 Pro 5G за фото всього на 1 бал більше, і тільки тому, що в Honor V30 Pro періодично давав збій автофокус. Проблему, швидше за все, можна буде вирішити програмними засобами, і тоді буде повний рівень флагмана — це ж відзначають фахівці DxOMark: в підкатегоріях дисципліни «Фото» результати цих смартфонів розрізняються мінімально.

    Нічна зйомка, ефекти боке, деталізація і експозиція — це все сильні сторони Honor V30 Pro. В умовах, близьких до повної темряви, ефективно працює режим нічної зйомки, що дає яскраві світлини з хорошою деталізацією. Навіть нічні портрети зі спалахом добре вдаються смартфону.

    У зведеному рейтингу дисципліни «Відео» Honor V30 Pro займає лише сьоме місце, але при цьому відстає від Huawei Mate 30 Pro всього на 2 бали. Тут, в принципі, та сама проблема — нестабільність автофокусу. Але в цілому все одно смартфон записує відео на високому рівні.

    Джерело: DxOMark